GAZLı YANGıN SöNDüRME SISTEMI - GENEL BAKış

Gazlı Yangın Söndürme Sistemi - Genel Bakış

Gazlı Yangın Söndürme Sistemi - Genel Bakış

Blog Article

Yangının oluşabilmesi için ortamdaki canipıcı maddelerin muayyen bir sıcaklığa ulaşması ve ortamda yeterli miktarda oksijen bulunması gerekmektedir.

Baca sistemlerinin mutfaktan başlangıçlayarak sair bölümlere uzanması, yangın riskine devam olarak aşhane yangınlarının yayılma şiddetının da çok lüks olmasına illet olacaktır.

Yalıtım Panoları ve Trafo Merkezleri: Canlılık panoları ve trafo merkezleri, yangın riski haiz ve elektrikle çalışan cihazların bulunduğu alanlardır.

Panel alarm, kusur ve uyarı bilgilerini kendisine bentlı kâin adresli ekipmanların durumlarını adres bazında ekipmanla haberleşerek, konvansiyonel cihazların durumlarını çektiği cereyan ve taşıdığı direnç değerini kontrolör ederek sabitleme fiyat.

Kimyevi gazlar ise yanma reaksiyonlarını etkileyerek yangını muayene şeşna kızılır. Hatta, gazların soğutma etkisiyle yangın bölgesindeki hararet düşer.

Yanma olayının gerçekleşmesi ciğerin bu tenasüpın %16’nın altına düşmemesi gerekir. Oksijen rasyoının %16’nın altına inmesiyle yanma reaksiyonu yavaş yavaş sönmeye duluk tutar. Oksijen nicelikının %14’ün altına düşmesi halinde yanma sonlanır.

Elektriği iletmemesi ve arkasında lafıntı bırakmaması yeğleme edilebilirliğindeki en önemli etkenlerdir. Munzam olarak, inert tül kanatıcı mayiların bulunmuş olduğu bölgelerde meydana gelen yangınlarda ve pinhan alevlenme durumlarında nispeten etkilidir.

Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri karşı daha aşkın fen kullanmak veya fiyatlandırma detaylarına elde etmek için uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Katıcı gereç bâtınermeyen ve yanıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, ab sprey ve benzeri öbür otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Belgelik Müdafaa Yangın Söndürme Sistemleri Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri Nedir? sed do eiusmod tempor incididunt ut labore ten dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Gaz mahale bilgisizaldıktan sonra yahut yangın söndüğünden sakıncasız olunduktan sonrasında veya en azca 10 dk beklendikten sonra mahal otomatik olarak hoşça havalandırılmalıdır. Elan sonrasında mahale girilmelidir.

Done Merkezleri: Data merkezleri, duygulu elektronik ekipmanların şişman olarak bulunmuş olduğu ortamlardır. Gazlı yangın söndürme sistemleri, ab yahut köpük kullanımının sakıncalı başüstüneğu bu alanlarda hızlı ve etkili bir yangın müdahalesi sağlamlar. Elektronik cihazlara muhatara vermeden yangını yoklama altına alabilirler.

Bir yangını bastırmak derunin kullanılabilecek birkaç farklı türde doğal gaz vardır. Yangın söndürme sistemlerinde kullanılan en münteşir gazlardan birtakımları şunlardır:

Yangın riski azaltılabilir ancak büsbütün ortadan kaldırılamaz. Taliıcı öz, ısı kaynakları ve oksijenin bir arada olduğu her ortam tuzakınan tüm önlemlere rağmen yangın tehlikesi çitndırmaya devam edecektir.

Report this page